T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / AKHİSAR - Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Ekm

OKULDA ŞİDDETE HAYIR !!!

Ekm

Akhisar müftlüğü engelli koordinatörlüğü ile Özel eğitim ve Rehabilitasyon Kurumları işbirliği ile "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" wetkinlikleri kapsamında"Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi. Okulumuzun koro ve ritim grubu gösterileri Okulumuz Müzik Öğretmeni Filiz SARIGÜL önderliğinde yapılmıştır.

Ock

Türk Kızılay Akhisar Şubesi tarafından Özel Çocuklara Özel Dokunuş Projesi kapsamında  öğrenci ve öğretmenlerimize afet ve afetlerden korunma bilinci eğitimi verildi. Akhisar Türk Kızılay Şubesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Kızılay Manisa Şubesine ve Eğitmen İnanç Nihan Erdoğan'a çok teşekkür ederiz.

Ara

Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ailesi olarak Akhisar Belediyesi sponsorluğunda ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle sinema etkinliği gerçekleştirilmiştir. Özel öğrencilerimize farklı deneyimler yaşatarak sosyal becerilerini geliştirmek istiyoruz. Bu konuda bize destek olan Akhisar Belediyesine ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ara

lçe Milli Eğitim Müdürümüz , Süleyman ERDEM  Şube Müdürlerimiz, Mahmut YAĞMURLU ve Kamile GÖKALP ve Gençlik Merkezi Müdürü Serdar ÇOŞKUN "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"  farkındalık oluşturma programımıza katıldı.

Okulumuz öğrencilerinden Ozan Doruk Sarı ve Ayşe DEMİREL'in günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okuması büyük alkış aldı. Programımıza okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin yapmış olduğu halk oyunları gösterisi ve koro çalışmaları damga vurdu. Özel öğrencilerimizin ''Kerimoğlu Zeybeği'' performansı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM program için okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerine çok teşekkür ederek, programı keyifle izlediğini, gerçekten emek verildiğini ve özellikle özel öğrencilerimizin bu muhteşem programı sergilediğini görmekten çok mutlu olduğunu ifade etti. Program pasta kesiminden sonra sona erdi.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Programından kareler.