T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / AKHİSAR - Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Mustafa SONER - Müdür

Mustafa SONER Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni/Müdür

21.03.1969 yılında Gördes/Manisa´da doğdu. İlkokulu doğduğu yer olan Gördes Güneşli Kasabasında, ortaokul ve lise eğitimini Akhisar/Manisa’da bitirdikten sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Mesleğe Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak 1994 yılında İstanbul Eyüp Gümüşsuyu ortaokulunda başladı. 1996 yılında Gördes Güneşli Lisesine öğretmen olarak atanarak aynı okulda 1996-2006 yılları arasında müdür yardımcılığı ve müdür kadrolarında görev yapmıştır.2006 yılında Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Akabinde Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak atanıp, beş yıl bu görevi ifa ettikten sonra Akhisar Mecidiye MEV ortaokuluna müdür olarak atanmıştır.22.06.2020 tarihi itibariyle de okulumuza müdür olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.